Mennesker og maskiner

Hos STEFCO har vi siden starten i 1992 specialiseret os i individuelle, kundetilpassede løsninger samt specialmaskiner og halvfabrikata. Vi kombinerer de bedste håndværksmæssige traditioner med en effektiv og rationel produktion. Netop dette samspil mellem mennesker og maskiner sikrer, at kunden i enhver situation får den optimale løsning – både med hensyn til funktion og økonomi.

Samarbejde og fleksibilitet

Både i egen organisation og i forholdet til vore kunder prioriterer vi det tætte samarbejde meget højt – lige fra de indledende møder over forslag og tegninger til produktion og levering. Den tætte dialog gennem hele forløbet er STEFCO’s store styrke, som ikke mindst kommer til sin ret, når det handler om totalløsninger.

Plads til at løse det meste

STEFCO råder over et indendørs produktionsareal på 1.200 kvadratmeter. Dertil kommer 9.000 kvadratmeter udendørs areal, der gør det muligt at fremstille meget store emner og løsninger med sikker og problemfri til - og frakørsel. Med central beliggenhed i Danmarks geografiske midtpunkt på Djursland har vore kunder og vi yderligere en fordel omkring de transportmæssige forhold.

Et kort historisk tilbageblik

STEFCO opstod som smedeværksted i stifteren Ingolf Steffensens egne landbrugsbygninger. Efter mindre end to år blev pladsen for trang, og i 1994 flyttede virksomheden til den nuværende adresse.

I 2003 blev virksomheden kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Den solide og stabile udvikling blev samme år understreget af, at STEFCO opnåede den eftertragtede AAA-kreditvurdering.

I 2004 blev STEFCO omdannet til aktieselskab og herefter er alt lagt til rette på at sikre en fortsat sund og kontrolleret vækst, som det der har kendetegnet virksomheden lige siden den spæde start.

 
 
 
© STEFCO A/S 2013-18 · All rights reserved

Vi har 3 gæster online

 
 
 
 
Tlf.: 86 38  18 50
Fax: 86 38  18 66
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.